Where to buy

25%-kal kisebb az eddigi vezeték nélküli dimmer moduloknál

Okosítsd fel a hagyományos világításrendszeredet, vezéreld a fényerőt bárhonnan!
A Qubino Mini Dimmer valamennyi dimmelhető fényforrás távoli vezérlését lehetővé teszi. Ha el vagy nyúlva a kanapén, ha elfoglalt vagy a munkahelyen, vagy ha vakációdat töltöd éppen, akkor is tudod szabályozni otthonodban a világítást.

Vezéreld távolról a világítást!

Valamennyi dimmelhető fényforrás vezérelhető

A Qubino Mini Dimmer találja meg a helyes működési paramétereit az általad használt fényforrásokhoz – legyen az LED, kompakt fénycső, halogén vagy hagyományos izzó. Bármilyen típusú fényforrásod is van, a Qubino Mini Dimmer a dimmelés teljes skáláját biztosítja hozzá.

Hangulathoz illő megvilágítás minden alkalomra!

Le szeretnéd nyűgözni vendégeidet az alkalomhoz illő légkör megteremtésével?

Romantikus vacsora mellé szeretnél hangulatvilágítást? Esetleg egy bulit rendezel és ahhoz illő világítást tervezel? A Mini Dimmer segítségével játszhatsz a fényerővel, beállíthatod azt a megfelelő hangulathoz. Otthonodban már nem lesznek kínosak a rendezvények.

Fény az életedhez

Vacsora közben talán nem vágynál olyan erős fényre, mint amit olvasáshoz használnál. A Mini Dimmer-rel hangulatodnak megfelelő erősségű világítást varázsolhatsz az egész otthonodban.
Kapcsold erősebbre a fényerőt olvasáshoz, míg a többi szobában sötétítsd el, hogy a családod többi tagja kényelmesen nézhesse a kedvenc sorozatát anélkül, hogy ez zavarna az olvasásban.

Kapcsold le és fel a világítást
bárhonnan bármikor!

Egyetlen érintéssel biztosíthatod otthonodat.

Ijeszd el a betörőket! Színleld azt, hogy otthon vagy! Kapcsold fel és le a villanyt, amikor nem vagy otthon! Tedd otthonodat biztonságossá, hitesd el a lehetséges betörőkkel, hogy otthon vagy, miközben a tengerparton egy nyugágyból – vagy egy előre elkészített programmal – kapcsolod a villanyt!!

Gyors és egyszerű installáció

A Qubino Mini Dimmer kiemelkedően gyorsan és egyszerűen installálható és
integrálható. Kövesd az alábbi lépéseket:

Kapcsold le az áramot!

Vedd le a kapcsolódat a falról, kösd le az áramforrásról!

3-vezetékes installáció: A képen látható módon kösd össze a vezetékeket a terminálokkal, majd kapcsold a Mini Dimmer-t az áramforráshoz és a kapcsolóhoz!

2-vezetékes installáció: A képen látható módon kösd össze a vezetékeket a terminálokkal, majd kapcsold a Mini Dimmer-t az áramforráshoz és a kapcsolóhoz!

Helyezd a Mini Dimmer-t a kötődobozba és tedd vissza rá a kapcsolót!

Kapcsold vissza az áramot!

A Z-Wave vezérlőközpontodon keress új csatlakoztatható eszközöket, és párosítsd a Mini Dimmer-t a hálózathoz!

A Mini Dimmer a legkisebb vezeték nélküli dimmer modul

Lásd az alábbi videót

Működik 2-vezetékes rendszerrel – nullás vezeték nélkül

A 2-vezetékes rendszer gyakori megoldás a régebbi házaknál. A Qubino Mini Dimmer-nek köszönhetően ezek a rendszerek is ugyanolyan könnyedén alakíthatóak át okosotthon-rendszerré, mint az új építésű házak rendszerei. A Mini Dimmer nem igényel nullás vezetéket (N), 2-vezetékes konfigurációs rendszernél is működik.

Mini Dimmer technikai specifikáció

Működik 3-vezetékes rendszerrel is

A Qubino Mini Dimmer tervezési szempontjai közé tartozott, hogy bármilyen vezetékeléssel – 2- vagy 3-vezetékes rendszerrel - kompatibilis legyen. Ha az elektronikus rendszered tartalmaz nullás vezetéket, ha nem, a Qubino Mini Dimmer tökéletesen tud csatlakozni és működni mindkét esetben.

Mini Dimmer technikai specifikáció

Nincs szükséges minimális teljesítmény!

A már meglévő alacsony áramfelvételű égőid is okossá alakíthatóak egyetlen kapcsolóval. Több hasonló termékkel ellentétben, a Qubino Mini Dimmer még a mindössze 1 W-os égőket is dimmelhetővé teszi.

A Mini Dimmer-rel összekapcsolhatod és távolról is vezérelheted az alacsony áramfelvételű égőket. Nincs szükséges minimális teljesítmény!

A legkisebb a piacon

Hogyan is garantálja a Mini Dimmer a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb installációt?

A Mini Dimmer minden típusú kötődobozba elhelyezhető. Kis méretének köszönhetően bármilyen, még a legkisebb, vezetékekkel teli kötődobozban is könnyedén elfér.

Csökkenti a beszerelés költségé, és a ráfordítandó időt.

RGB LED jelzések
a beállítás folyamatának nyomon követésére

A Mini Dimmer RGB LED jelzései által felismerheted, ha a készülék a hálózathoz lett adva, vagy éppen el lett távolítva, értesít a túltöltötésről, túlmelegedésről, illetve a kalibráció folyamatáról.

Környezetbarát

A Qubino Mini Dimmer áramfogyasztása a legkevesebb a dimmerek között, mindössze 0,4 Watt.

A Qubino termékek csomagolóanyaga 0% műanyagot tartalmaz, kizárólag újrahasznosítható kartonból készül.

A világ vezető okosotthon
technológiájával – a Z-Wave-el működik

A Qubino Mini Dimmer Z-Wave hálózaton működik, ami azt jelenti, hogy minden olyan vezérlőközponttal kompatibilis, amelyik Z-Wave hálózaton keresztül kommunikál a készülékekkel.

A Z-Wave vezérlőközpontodon keress csatlakoztatható eszközöket, és vond be a Qubino Mini Dimmer-t a hálózatba!

A Mini Dimmer hitelesített Z-Wave eszköz, minden Z-Wave protokollt használó vezérlőközponttal kompatibilis. A helyes kommunikáció biztosítása érdekében a Mini Dimmer-t folyamatos kompatibilitási teszteknek vetik alá különböző gyártók Z-Wave-et használó eszközeivel.

Kattints ide, és ellenőrizd a Qubino Mini Dimmer kompatibilitását több mint 20 Z-Wave közpottal!

Maximális informatikai biztonság

Miért tartozik a Mini Dimmer a legbiztonságosabb okoskészülékek közé?

A Z-Wave technológia különböző biztonsági lépcsőfokokat kínál: Unsecured, Security 0 és a legmagasabb és legbiztonságosabb – a Hitelesített és Hitelesítetlen Security 2.

A Mini Dimmer a Hitelesített Security 2 biztonsági rendszert használja, ami a mai okosotthon eszközök biztonsági technológiái közül a legvédettebb.

Minden Z-Wave Hitelesített Security 2 termék egyéni azonosítót kap a központoddal való kommunikációhoz. Ez az azonosító AES-128 titkosításnál magasabb biztonságot jelent. Olyan biztonságos, mint az online banki szolgáltatások.

Válassz 100% Qubino-t!

100%
Európai gyártás

100%
Minőségi garancia

100%
Anyagminőség

100%
Innováció

100%
Z-Wave

100%
Terméktámogatás

100% innováció

A Qubino a hétköznapi életben használt technológia szenvedélyes megvalósítója. Ez a szenvedély vezet a folyamatos fejlesztésekhez, a kiválósághoz.

Az innováció a Qubino fő ismérve, minden fejlesztés vezérfonala. A csapat törekszik az újdonságok korukat megelőző fejlesztésére, bemutatására. Ahhoz, hogy a Qubino folyamatosan gazdagítsa ötleteinek tárházát, egyetemekkel és kutatóközpontokkal dolgoznak együtt.
A kiemelkedő minőség biztosítása érdekében a piacra bocsájtás előtt a termék független tanúsító intézmény által tesztelésre kerül, hogy nemzetközi elismerést, minősítést kapjon.

100% minőségi garancia

A Qubino 100% minőségi garanciát nyújt. Minden Qubino termék folyamatos, szigorú ellenőrzésen megy át a gyártás minden lépésénél. Minden eszköz azután kap egyéni sorozat- és cikkszámot, miután az ellenőrzéseken sikeresen átment.


R&D
Stílus és kizárólag magas minőségű alkatrészek, alapanyagok.


Gyártás
Szigorú minőségi ellenőrzés minden egyes gyártási lépésnél.


Tesztelés
Egy Qubino termék kizárólag egy sikeres tesztelés után kaphat gyári számot a könnyebb nyomonkövetés érdekében.


Logisztika
Minőségellenőrzés termék kiszállítási központjába érkezéskor.


Termék­támogatás
Gyors és áttekinthető ügyfélszolgálat termék­támogatással.

100% ügyfélszolgálat

Minden Qubino termék szigorú teszteléseken vesz részt és folyamatos figyelem alatt készül. Minden eszköz azután kap egyéni sorozat- és cikkszámot, miután 100%-os pozitív értékelést szerzett.

A Qubino támogatási irányelve szerint minden vevő 24 órán belül válaszokat kap.

Látogass el a Qubino ügyfélszolgálatára és mondd el észrevételedet! A készülék sorozat- és cikkszáma alapján a Qubino csapata eléri annak minden paraméterét és információját, ami által azonnal azonosíthatja és láthatja az esetleges problémákat. Így kínálva a legjobb ügyfélszolgálatot.